Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

         

Just nu kan vi inte ta emot fler medlemmar i Blue Army Sweden, men ta gärna kontakt med oss genom vårt e-post formulär. Vi ska försöka upprätta ett kontaktregister med Leicesterfans.

Allt vad du vill veta om......

Blue Army Sweden 

 


Blue Army Sweden är en inofficiell fan club till "världens finaste fotbollsklubb" Leicester City Football Club. Vi är en liten sammanslutning med bas i Hallsberg och vi växer långsamt, vilket är helt medvetet. Vårt krav på nya medlemmar är att de ska resa med oss till Leicester och sedan godkännas av de övriga medlemmarna.

Givetvis är alla anhängare av Leicester City välkomna att höra av sig till oss, skriva i vårt diskussionsforum osv. Vi välkomnar all kontakt med likasinnade runt om i landet!

 

1969 började det för de flesta av oss, det var då Sveriges Television startade sina sändningar av fotbollmatcher från England i det legendariska tv-programmet Tipsextra. Sören och Kenneth, som då gick i skolan tillsammans, blev båda förtjusta i det frejdigt spelande laget i sina blå/vita ställ. Under några år var båda två medlemmar i den dåvarande "Leicester City Supporters Club", klubbnålarna har vi kvar!

 

Blue Army Swedens tillkomst dateras dock till januari 1999, då Sören, Kenneth och Leif reste till London för att se favoriterna live för första gången, det var en kylslagen match på Selhurst Park mot Wimbledon där Leicester vann med 1-0 tack vare ett drömmål av Steve Guppy. Sedan har vi som sagt växt långsamt, precis i början på 2000-talet tillkom Torbjörn, 2006 Mikael, Palle och Mariette och 2011 växte vi med två nya medlemmar, Göran och Stefan. 2013 tog vi in ytterligare två, Jimmy och Harry, 2014 tillkom Tommy och Olle, 2015 Bjarne och 2017 Bosse och Johannes, det gör att vi idag är sexton medlemmar.

 

 

 

Dessutom har vi nio engelska medlemmar, personer som är goda vänner till oss och bor i och omkring Leicester. Det är Anthony "Jocky" McMahon, Kev Hall, Amelia Knight, Jordan Handford, Andrew Joshi, Richard Tullis, Dave Arnold, Lester Stapeles och Phil Staples.

 

Vi har även fyra hedersmedlemmar, f.d. mittbacken i Leicester City Steve Walsh som varit oss behjälplig vid ett flertal tillfällen, Leicester City historiker John Hutchinson, Leicester City marknadschef Jamie Tabor och Leicester City medlemskap koordinator Lino Altieri.

 

 Hemsidan www.bluearmysweden.zoomin.se startade 2008 och vi ger även ut en medlems-fanzine "The Fox", som utkommer tre gånger per år. 2012 sammanställde vi en skrift "Varför Leicesterfan", i den samlade vi berättelser om varför man blir Leicesterfan från fans i hela Sverige (är du intresserad av ett exemplar kan du kontakta oss via mailformuläret).

 

Vilka är VI då?

Jo här har du oss.....och året var och en blev Leicestersupporter

 

1969  1976

1971  1969

1999  2006

2006    1989

1969  1968

1975    2012 

2011   1962

1969

                                                        

 

 

Våra engelska medlemmar/ our english members:

   

Våra hedersmedlemmar/ honorary members


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.